facebook
ΕΛ | EN
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Συχνές Ερωτήσεις πριν και μετά την αγορά

Συχνές ερωτήσεις σας για τα συστήματα σκίασης

 

Με τις πρωτοποριακές λύσεις σκίασης  μπορείτε να επεκτείνετε το σαλόνι σας σε εξωτερικούς χώρους με στυλ και λειτουργικότητα.

Ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την ηλιακή ακτινοβολία, απλά και άνετα δημιουργείστε το δικό σας ιδανικό κλίμα. Με τέντες αίθριου, τεντοπέργκολες ή βιοκλιματικές πέργκολες κάθε εξωτερικός χώρος θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος!!

Ζείστε "έξω" με όλες τις ανέσεις του "μέσα"!

 

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας και εμπνευστείτε.

Με το WAREMA Mobile System (WMS) μπορείτε να ελέγχετε εύκολα διαφορετικά προϊόντα σκίασης,  ασύρματα.

Μπορείτε  να τα χειρίζεστε με το smartphone σας IOS & ANDROID χρησιμοποιώντας το WAREMA WebControl.

Μπορούμε να σας προγραμματίσουμε τον αυτοματισμό σας και να σας μάθουμε να κάνετε μόνοι σας αλλαγές εφόσον το επιθυμείτε! 

Πείτε μας να σας στείλουμε τα αντίστοιχα εγχειρίδιά μας.

Σε εμάς οι ειδικές απαιτήσεις έχουν και τις ειδικές λύσεις.Απλά καλέστε μας και θα σας δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεστε για το σχεδιαστικό σας έργο. 

Τα υλικά και τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, οπότε μπορείτε να βασιστείτε στις τιμές g, Ug, Fc ή ότι άλλο απαιτείται για να έχετε μία πιστοποιημένη μελέτη που θα οδηγήσει σε ρεαλιστικούς υπολογισμούς και συμπεράσματα.

Μπορούμε να εκτιμήσουμε αξιόπιστα τις kWh που θα εξοικονομίσει το κτίριό σας  με την εγκατάσταση εξωτερικών περσίδων και συστήματος αυτοματισμού.

Οι εξωτερικές περσίδες αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για την σκίαση των υαλοστασίων σας. Το προηγούμενο τεκμηριώνεται από  πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν  ότι οι εξωτερικές περσίδες είναι 17 φορές πιο αποτελεσματικές  σε σχέση με οποιοδήποτε σύστημα σκίασης που τοποθετείται εσωτερικά των υαλοστασίων.

Οι εξωτερικές περσίδες αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία έως και 95% μειώνοντας δραστικά τα θερμικά φορτία που εισέρχονται από τα υαλοστάσια στο εσωτερικό των χώρων σας. Έχουμε διαχείριση του φωτός, αφήνοντας να περάσει το ορατό φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Η ακτινοβολία UV και IR απορροφάται από τις εξωτερικές περσίδες. 

Η επιλογή εφαρμογής των εξωτερικών περσίδων εξασφαλίζει  την ιδιωτικότητα και το φως σε απόλυτη ισορροπία. Οι εξωτερικές περσίδες  είναι στην υπηρεσία της καθημερινή άνεσης των ιδιοκτητών διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη αισθητική της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Πιο συγκεκριμένα για τους επαγγελματικούς σας χώρους, οι εξωτερικές περσίδες, κατόπιν συγκριτικών μελετών και  κατά κοινή ομολογία, αυξάνουν σημαντικά την άνεση και την ποιότητα εργασίας όλων όσων κινούνται στο εσωτερικό των κτιρίων σας.

Το ενεργειακό όφελος μεταφράζεται σε μείωση κατανάλωσης των κλιματιστικών μονάδων έως και 75% γεγονός που μειώνει σημαντικά τόσο το κόστος της επένδυσή σας, όσο και το ενεργειακό αποτύπωμα  των κτιρίων σας.

Η κίνηση των εξωτερικών περσίδων γίνεται αυτόματα, με την βοήθεια μετεωρολογικού σταθμού που επιτρέπει στα φύλλα των εξωτερικών περσίδων να ακολουθούν την πορεία του ήλιου κάθε ημέρα 365 ημέρες του χρόνου.

 

Η τακτική φροντίδα και συντήρηση βελτιώνουν την εμφάνιση και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των συστημάτων σκίασης.

Για οικιακή χρήση των προϊόντων μας, προτείνεται συντήρηση κάθε 2 έτη.

Για τα επαγγελματικά σας κτίρια σας προτείνουμε ετήσια συντήρηση για να διατηρήσετε στο ακέραιο όλα τα οφέλη που σας προσφέρουν τα συστήματα σκίασης.

Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές. Υπάρχουν κάποια σημεία που απαιτούν την δική μας φροντίδα και παρέμβαση. Είμαστε κοντά σας και μετά την πώληση!

Χρησιμοποιήστε τις διάφορες επιλογές των συστημάτων αυτοματισμού WAREMA, για να δημιουργήσετε το ιδανικό κλίμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις λογισμικού μας, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τις αυτόματες λειτουργίες, να προσθέσετε νέα προϊόντα στο σύστημα ελέγχου και πολλά άλλα. 

Εποικοινωνείστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε και να σας στείλουμε τις  πληροφορίες που επιθυμείτε. 

Αναλυτικά φυλλάδια σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις σκίασης από την WAREMA μπορείτε να μας ζητήσετε και θα σας το στείλουμε άμεσα. Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη λύση σκίασης.

Στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε ότι υλκό απαιτείται για να προχωρήσετε με ασφάλεια στην επιλογή του σωστού προϊόντος σκίασης. 

 

Η εξωτερική περσίδα σκίασης λόγω του ότι αποτελείται από περιστρεφόμενα φύλλα αλουμινίου, προσφέρει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και την αντηλιά κάθε στιγμή της ημέρας. Η εξωτερική περσίδα επιτρέπει το αερισμό και τον φωτισμό των χώρων σας, κρατώντας τον ήλιο και την ζέστη "εκτός".

Το κλασσικό εξωτερικό ρολό όμως με τα σταθερά φύλλα που διαθέτει,  για να σας προσφέρει την αντίστοιχη λειτουργία, διακόπτει την ροή και του φωτός και του αέρα, σημαντικά στοιχεία για την άνεση του χρήστη.

Οι εξωτερικές περσίδες σκίασης αποτελούν την απόλυτη λύση για επαγγελματικά κτίρια με μεγάλα υαλοστάσια, προσφέροντας εξοικονόμιση ενέργειας έως και 65%.

Επιπλέον οι εξωτερικές περσίδες σας προσφέρουν  προστασία απο τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπουν να βλέπετε έξω.

Δείτε την νέα τεχνολογία Pro Visio για εξωτερικές περσίδες.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ από εμάς, με ένα τηλεφώνημα ή email. 

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε και να αντικαταστήσουμε ή επισκευάσουμε  τα εξαρτήματα, εάν είναι απαραίτητο.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες και διατίθενται σε διάφορα μοντέλα ,χρώματα και με διαφορετικό εξοπλισμό. Για αυτό το λόγο έχετε πάντα την καλύτερη λύση για τις απαιτήσεις σας.

Εφόσον μας ενημερώσετε για τον τύπο και τις διαστάσεις του συστήματος σκίασης που επιθυμείτε, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος του εντός 24 ωρών.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 8 - 25 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από την εποχή, τον τύπο του προϊόντος και την ποσότητα που επιθυμείτε. 

Η εγκατάσταση είναι άμεση και  γίνεται πάντα σε συννενόηση με εσάς.


 

Οι εξωτερικές περσίδες WAREMA είναι ένα εκλεπτυσμένο ενεργό σύστημα σκίασης τοποθετημένο μπροστά και εξωτερικά των υαλοστασίων σας, ιδανικό για χρήση τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε επαγγελματικά κτίρια.

Οι ανεξάρτητα ρυθμιζόμενες οριζόντιες περσίδες λειτουργώντας με περιστροφή και ανάσυρση, μας δίνουν την επιλογή να ελέγξουμε την ένταση του ηλιακού φωτός καθώς και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χάρη στην ευέλικτη λειτουργία ελέγχου της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας, αυξάνει σημαντικά το επίπεδο άνεσης και μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση. 

Μάθετε στην ιστοσελίδα μας ποιο μοντέλο σας ταιριάζει.

 

Η PJ μαζί με την WAREMA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και υφασμάτων για τέλειες επιλογές διαμόρφωσης.

Για να διευκολύνετε τις αποφάσεις σχεδίασης, μπορείτε να ζητήσετε το προσωπικό σας δείγμα και εμείς θα φροντίσουμε να σας το στείλουμε.  Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το σωστό ύφασμα και τις απαιτήσεις σας.

Ένα μοντέρνο σύστημα αυτοματισμού για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο,  προσφέρει περισσότερη άνεση,προστασία και ενεργειακή απόδοση.

Ασύρματα και ενσύρματα συστήματα αυτοματισμού είναι στην διάθεσή σας, με απλή και εύκολη λειτουργία.

Τα συστήματα σκίασης  μπορούν να ελεγχθούν και να λειτουργήσουν αυτόματα, δημιουργώντας ένα τέλειο  περιβάλλον, τόσο σε αίσθηση όσο και σε άνεση  κάθε στιγμή, 365 ημέρες τον χρόνο.

Ανακαλύψτε το κατάλληλο σύστημα για εσάς!  

Για να εξασφαλίσετε ταχεία και ομαλή επίσκεψη συνεργείου σε περίπτωση βλάβης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιγράψτε το πρόβλημα στον συνεργάτη μας και δώστε του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.  Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναγνωρίσουμε με σαφήνεια το προϊόν σας και να δρομολογήσουμε την λύση!

Τα προϊόντα μας τοποθετούνται σε όλη την Ελλάδα.  Έχουμε γρήγορο χρόνο απόκρισης στα αιτήματά σας!

Πιστοποιήσεις

Για τα προϊόντα μας εφαρμόστηκαν τα ακόλουθα εναρμονισμένα πρότυπα: DIN EN 13659 & DIN EN 60335-2-97